Vitaminen en mineralen waarom extra innemen

Vitaminen en mineralen waarom extra innemen

Vitaminen en mineralen voor wie gezond wil leven, dus de multivitamine. Vitaminen en mineralen te kort is veler probleem, wie goed en gezond eet heeft geen supplementen van vitaminen en mineralen nodig, dit publiceren diverse organisaties in Nederland al tientallen jaren, zitten ze goed of zitten ze fout ??  Als er sinds 1950 niks veranderd was dan zatten ze goed, maar er is veel veranderd in de laatste 60 jaar, zal aangeven wat er veranderd is in de vers producten.

Vitaminen en mineralen extra innemen

1 Veel fruit wordt zo wat rauw getrokken – economisch belang minder schade bij vervoer ! = veel minder vitamines en mineralen in groenten en fruit.
2 Veel groenten en fruit worden met chemische middelen gespoten – economisch belang mooier vruchten en meer opbrengst ! = veel minder vitamines en mineralen in groenten en fruit.
3 Veel producten worden tot in de laatste vezel bewerkt – gemak voor de consument ! = veel minder vitamines en mineralen in groenten en fruit en andere producten.
4 Veel producten bevatten bewaar, kleur en andere chemiestoffen – gemak voor de consument ! = veel minder vitaminen en mineralen in vers producten.

Zal aangeven wat er veranderd is in de natuur, en de leef omstandigheden.

5 Lucht vervuiling door uitlaat gassen – gemak en snel voor de consument ! = meer vitaminen en mineralen nodig om die gassen te elimineren.
6 Lucht vervuiling door fabrieken en energie winning – gemak en china rommel voor de consument ! = meer vitaminen en mineralen nodig om die gassen te elimineren.
7 Prestatie drang en verhoging in werk en leven – geldzucht van en door consument ! = meer vitaminen en mineralen nodig om dit te kunnen blijven doen.
Zitten ze goed of zitten ze fout, ze zitten dus harstikke scheef met die beweringen uit de jaren 50

Vitaminen en mineralen en wat is nodig als u nu in 2011 nog leeft

Neem zo weinig mogelijk bewerkte voeding – dus alle stellingen in de supermarkt kunnen eruit, en wat aan de kanten is kan blijven, veel supermarkten hebben aan de kanten de groente afdeling, de melk en melkproducten afdeling, de vlees afdeling, de noten afdeling, de brood afdeling en de vis afdeling.

Lees het hele artikel Klik hier

Bron : http://voedingssupplementenbestellen.nl/2011/vitaminen-en-mineralen/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: