De woekerpolis

De woekerpolis

Het is al jaren bij velen bekend dat banken en verzekeringen vele woekerpolissen hebben afgesloten waar ze mega winsten mee maken maar waar de consument niet vrolijk van kan worden. Die woekerpolissen waren geen vergissing maar goede berekeningen voor vette winsten die nu hopelijk tot het verleden behoren. Al die banken en verzekeringen hebben de consumenten voor minimaal 20 miljard euro benadeeld en dat zul je merken op het moment dat je van je opgebouwde centen mag gaan genieten. Voor vele zal dat zijn vanaf 60 a 65 jaar, om er dan achter te komen dat jaren sparen eigenlijk alleen de banken en verzekeringen heeft rijk gemaakt en dat er voor je zelf toch te weinig is overgebleven.

Compensatieregeling

Onder grote maatschappelijke druk is er een compensatie regeling tot stand gekomen, wat inhoud dat u een fooi krijg voor het feit dat u maandelijks te veel kosten in rekening wordt gebracht. De compensatie regeling is dus een aanfluiting van groot formaat.

De compensatie regeling stelt niks voor, je krijgt waarschijnlijk niks of een fooi terug, deskundigen hebben berekend dat een woekerpolis aan het einde van de looptijd gemiddeld € 240 per persoon terug krijgt. Dat is de totale compensatie, dus een belediging.

De kosten blijven hoog, Hoe komen ze erbij dat 2,45% of 3,30% kosten per jaar laag is ?? Die kosten zijn nog steeds veel te hoog. De kosten bij Brand New Day zijn 4x lager ! Dus ook na de compensatie blijf je te veel betalen.

U krijgt uw compensatie pas op de einddatum, En dan hopen ze dat je door het woord “compensatie” tot de einddatum klant blijft en die hoge kosten blijft betalen. Denken ze soms dat we gek zijn, om zodoende onze eigen compensatie te betalen.

Verschillende Kosten

Er worden bij elkaar tientallen kosten van uw inleg bedrag afgetrokken, en dat is vrij eenvoudig want jij als consument zegt toch niks, je bent al blij dat iedere maand dat geld weer afgeschreven is en er nog wat overblijft. Stel nu eens dat je bijvoorbeeld je loon en loonkosten automatisch bij je baas zou kunnen incasseren, nou ik verzeker je dat er dan veel mis zou gaan. Nu gaat er dus ook veel mis als elke maand het maandbedrag afgeschreven wordt, eerst alle kosten eraf en wat er overblijft is voor je polis op bouw. Welke kosten worden zoal in rekening gebracht : rekening kosten, aankoopkosten, beheerkosten, administratiekosten, verkoopkosten, vertrekkosten, bewaarloon, provisie, switchkosten, inleg wijzigen,…………..enz. Volgens mij hebben ze bij al die bedrijven uitvinders in dienst die dagelijks nieuwe kosten namen maken, nou daar worden ze goed voor betaald.

Brand New day

Bij Brand New Day staan ze anders in het leven en waarderen de klanten met extreem lage kosten, ook zeer overzichtelijk want ze kennen maar 2 soorten kosten, aankoop en beheerkosten. Heel overzichtelijk dus. Brand New Day kan gezien de lage kosten ook voor jou interessant zijn, kijk voor meer info op de website :  KLIK HIER

Mocht je niet op de link kunnen klikken dan kopiëren of zelf intoetsen.

 

Mijn polis

Mijn polis(sen) ga ik toe sturen en als i.v.m. ons wonen in het buitenland dit bedrijf nog wat voor ons kan betekenen, dan ga ik ze ook overschrijven en een rekening openen bij Brand New Day. Heb bericht ontvangen dat ik € 1765 kan besparen bij Brand New Day.

Heb van de polissen in totaal een compensatie bedrag ontvangen van € 50 of zo iets, en dat voor jaren iedere maand netjes je maandbedrag te betalen. Daar zijn de kosten al af van de stichting die mij zaken behartigd. Het is een grote schande !!!

Andere bestemming

Wat had je niet allemaal kunnen doen van dat geld wat weg is ??

Toestemming voor plaatsing

Voor deze info hier te plaatsen heb ik toestemming gevraagd bij Brand New Day. Hier onder de reactie van de directeur : Het lijkt mij hartstikke leuk als u een artikel over ons schrijft.

Klik Hier voor de woekerpolis check

Bron : http://websiteverhalen.nl/websiteverhalen/2012/de-woekerpolis/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: